Turister i Las Vegas

Måndag morgon! Lite bakis men vid gott mod var det nu dags att kolla in resten av Las Vegas. Vi är inga gamblers någon av oss så det blev bortprioriterat direkt. Vi tog oss upp till nya strippen och gick runt där några timmar i den stekande solen istället. Det gick åt rätt mycket vatten här kan jag säga.


Efter att ha kikat på allt det där man ska kika på när man är i stan (mest en massa hotell och kasinon från olika filmer egentligen) passade vi på att käka lunch på Momofuku. Vädret till ära klämde jag en skål kalla nudlar med Sichuankorv och jordnötter, fantastiskt gott. Det blev ingen speciellt upphetsande bild tyvärr men jag kan garantera er att det smakade!Efter ytterligare lite strosande var det dags för lite poolhäng och halvtidsvila på hotellet innan vi promenerade några kvarter till början av Fremont Street där bryggeriet Banger Brewing ligger, precis bredvid Heart Attack Grill om ni känner till det. Här mötte jag upp en god vän medan frugan stack bort till punkfestivalen som pågick även denna kvällen.

Ölen var över lag bra här tyckte jag. Jag hade rätt så låga förväntningar när bryggeriet ligger mitt i ett turiststråk som Fremont Street ju är, men det var ett riktigt trevligt ställe. Stämningen var ju dessutom på topp när Las Vegas Knights var i slutspel och matcherna visas överallt.
Frugan anslöt sig igen efter några timmar och vi var väl alla lite runda under fötterna vid denna tiden. Vi hamnade på någon burgarrestaurang tvärs över gatan för några öl till och avslutade på ett ställe som heter Park on Fremont som kändes som en lite högre nivå än vad vi var på just då. Vet inte hur fancy det var egentligen men vi var ganska o-fancy för tillfället så vi beslöt oss för att kila tillbaka till hotellet istället. En ganska händelselös dag för er att läsa om inser jag nu. Nåja.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pörkölt med nokedli

En sista promenad i Denver innan hemfärd

Öresund runt