Det blev lite öl ändå..

Jag hade inte planerat att köpa något alls från den 1 Juni-släppet.. Men när jag först sett Darren på BeerSweden's film och sen trillat in på Schnille och Schmak's film så började det suga i öltarmen lite grann, som man säger. 
Därför åkte jag direkt ut till Systembolaget på Väla i Helsingborg efter jobbet då det är ett av de där "30-tal Systembolagen". Till min stora besvikelse (och förvåning faktiskt) så var IPA is Dead slut. Paniken kröp på lite grann och jag ringde ner till Systembolaget på Mårtenstorget i Lund och kollade om dom hade fler kvar. Det hade dom! Jag satte mig i Dacian och styrde i racerfart ner mot Lund. Väl inne på Systembolaget så var där kaos, som alltid på Mårtenstorgets bolag, men till slut fick jag äntligen tag på dom..


Brewdog IPA is Dead, Oud Beersel Framboise och Boon Kriek Mariage Parfait

Jag känner mig så pass inspirerad av Schnille's video ovan att jag tror att jag ska göra något liknande med mina IPA is Dead. Vi får se vad det blir. Lite cuvée får man ju göra iallafall!
 

Jag fick även med mig den senaste av Systembolagets gratistidning, såg att där fanns en artikel om svensk öl.. Det var ganska basic info, men det var rätt kul läsning!

Kommentarer

Fredrik sa…
Trevliga öl!!! Spontanjäst är ju aldrig fel :)
Kristopher sa…
Sannerligen :) Synd att det inte tas in mer än vad det gör tycker jag, speciellt nu till sommaren!

Populära inlägg i den här bloggen

Pörkölt med nokedli

En sista promenad i Denver innan hemfärd

Burgare, metal, hemfärd