fredag 14 oktober 2011

Några gamla julöl

Fick häromdagen ett tips på forumet om att Systembolaget på Center Syd i Löddeköpinge hade ett gäng gamla julöl stående från förra året. Idag var jag där och kollade upp detta, och det stämde! Längst in på lagret fanns det en hylla med några flaskor av några olika sorter kvar. Jag plockade på mig ett par stycken.


Nögne Ö God Jul, 2 x Liefmans Glühkriek och Mikkeller Santas Little Helper. Riktigt kul att det fanns glühkriek kvar då jag tycker att den är helt fantastisk. Ska bli kul att prova mot årets leverans dessutom. Så, det första du ska göra nu är att åka till ditt lokala Systembolag och kolla om dom har lite julöl kvar från förra året, har du tur så hittar även du något kul!

Och så passade jag på att flytta om lite bland mina öl, det börjar bli rätt mycket nu.. Jag har alltid haft mina öl på de två lägsta hyllorna i skafferiet, men nu när det börjar bli fullt har jag fixat lite i garderoben så att jag kan långtidslagra liggande flaskor där istället. Det blev hur bra som helst. 


3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle hellre dricka spolglansen än flaskan med Red Stripe som står brevid :)

Anton sa...

Du har ju min adress, så de e bara att skicka dom som inte får plats till mig serru... :D

Jag lagrade på mig 4 st Santas redan i våras, intressant att jämföra mot årets. Ska försöka spara 4 av den varje år den kommer..

Kristopher sa...

Anonym - Du är välkommen när du vill :) Den är till svärfar som kommer på besök ikväll. Ölen alltså.

Anton - Haha, då kanske där kommer lite spontana paket lite då och då.. :D Kul idé, ska försöka samla på mig så många årgångar av Glühkriek jag kan.. :)