tisdag 7 februari 2012

Brekeriets Mixpack de Luxe

Det är inte bara i Systembolagets butiker det händer grejer under månadssläppen, även i beställningssortimentet trillar det ibland in lite kul grejer! I släppet förra veckan kom det bland annat ut två mixpack i beställningssortimentet. Ett från Flying Dog med fyra nya öl som jag såg att många beställde, dock inte jag. Jag fastnade istället för ett från den skånska importören (och bryggeriet!) Brekeriet som tar in en del fransk och belgisk öl och cider. 

Brekeriets Mixpack de Luxe!


Exakt vilka ölen är ser ni på den mellersta bilden och/eller i länken! Det hade blivit ett litet misstag på Brasserie Theillier som gjort att La Bavaisienne Ambrée och La Bavasienne Blonde hade fått samma text på sina etiketter, men färgen är fortfarande rätt. Röd = Blonde, blå = Ambrée. Inga problem!

Riktigt roligt mixpack tycker jag från tre bryggerier vars öl jag aldrig smakat tidigare. Dessutom tycker jag nog att dessa är mycket mer intressanta öl än Flying Dogs. Men smaken är som baken!

Nu skiner solen och jag är ledig imorgon, igång med lite skön musik och så blir det lite eftermiddagsöl. Tack Brekeriet! Fler mixpack till Systembolaget!

7 kommentarer:

Daniel Svensson sa...

Jag drack ölen från l'Esquelbecq på Bishop för några veckor sedan och blev väldigt förtjust över La Blonde. Så förtjust att jag också beställde en låda. Ölen har generellt imponerande höga betyg på Ratebeer. Ska spara dem till en kväll med tre polare. 12 smakprov och öl med hem för 210.- tycker jag är en bra deal. Ser fram emot att läsa dina omdömmen. Tack för en trevlig och personlig blogg.

Kristopher sa...

Där ser man, härligt att höra att du gillade den! Jag har själv inte provat någon utav ölen tidigare så det är riktigt spännande.

Jag reagerade också över de höga betygen på ratebeer, vilket var en bidragande anledning till köpet :) Låter som en bra kväll!

Jag tackar för rosen och tack för att du följer!

Thomas S sa...

Ser riktigt spännande ut.. Har testat de flesta av Abbey Des Rocs ölen.. Om jag nu stavade rätt :) en del av dom är lite för söta för mig.. Men i stora drag goda..

Kristopher sa...

Spännande indeed! Hmm, okej. Jag har bara läst om Abbaye de Rocs hittills, så jag är riktigt sugen på dom. Drack en utav Thiriez idag och den var kanon! Dela en låda med Anton vettja :)

Thomas S sa...

Skulle ju vara trevligt.. Får ta ett snack med honom :) hoppas resten är lika goda...

nollkoll sa...

Grym låda! .. för övrigt så gillar ja att du lagt till beerticker i din feed. Nu när alltomöl bygger om så använder jag din feed som min öl-rss.. :)

Kristopher sa...

Visst är den grym! Ahaa, där ser man. Skönt att man kan vara till lite nytta ;)