Beer Sweden Forum Awards, mina nomineringar!

Årets upplaga av Beer Sweden Forum Awards är nu igång för röstning på forumet. Det har redan kommit en del röster och många av oss verkar vara på ungefär samma linje när det gäller nomineringarna. Om du inte är medlem redan så blir du det väldigt enkelt på forumet, det är gratis och ett riktigt kul forum med massor av öltokiga människor, god stämning och en bra kanal för nyheter och annat ölsnack.

Här kommer iallafall mina nomineringar som även står i forumtråden; 

1)Best Swedish Beer
Brekeriet Cassis, en av årets bästa öl överhuvudtaget.


 2)Best Swedish Brewery
Brekeriet, svårt att inte välja detta nyskapande bryggeri som verkligen lägger ner sin själ i att göra öl som dom verkligen tycker är bra och älskar. Därför är dom värda min röst här.
 

3)Best International Beer
Orval. Kommer inte på någon som lanserats i år som är bättre så det fick bli denna klassiker.
 

4)Best International Brewery
Hill Farmstead.. Ett av dom bästa bryggerierna i världen helt enkelt.
 

5)Best Swedish Beer Bar/Pub/Restaurant
Dahlberg i Helsingborg, R.I.P.
 

6)Best Swedish Importer/Distributor
Elixir Wine, för sin enorma insats och allt jobb dom lägger ner med all den grymma danska ölen dom tar in.. Och en av de bästa montrarna på SBWF, antagligen den som hade med flest bryggare dessutom. Hatten av!
 

7)Best Swedish Beer Event
Maltes Hembryggarfestival. Väldigt mysig liten hembryggarfestival i Malmö med många roliga hembrygder. Väldigt lyckad tillställning med god mat, bra upplägg och trevliga hembryggare.
 

8)Best Newcomer
Brekeriet igen, med samma motivation som ovan.
 

9)Beer Journalist/Blogger of the Year
Manker/Manker Beer Blog, den bästa svenska ölbloggaren/ölbloggen i mitt tycke. Alltid välskrivet och intressant och vågar säga ifrån när något är fel till skillnad från många andra som hellre flyter med strömmen. Bra mix mellan vilka öl som recenseras, lättläst.. Ja, en komplett ölblogg helt enkelt, Manker gör ett fantastiskt jobb. Hade gärna sett den i pappersformat som ett helt magasin någon gång i framtiden.
 

10)Swedish Beer Personality of The Year
Här går det till M2 från Manker Beer, delvis för sitt deltagande i bloggen och naturligtvis delvis för sitt deltagande i Brewdog Bar Stockholm!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pörkölt med nokedli

En sista promenad i Denver innan hemfärd

Vinkyl till lagring av öl?